top of page
Marble.jpg
89855682_10158003552802264_6196325914662404096_n_edited.jpg

storyteller

fotograaf

grafisch ontwerper

copywriter

content creator

Zo lang als ik me kan herinneren ben ik een creatief persoon geweest: als kind wilde ik alleen maar creëren. Tijdens mijn studie Communicatie kwam ik erachter dat mijn fotografie meer potentie had dan slechts een hobby en al snel startte ik mijn eigen onderneming zodat ik er mijn werk van kon maken.

 

Met een minor in Branding leerde ik steeds meer over wat er achter een merk schuilgaat en groeide mijn interesse voor grafisch ontwerp. Ik werkte hard aan mijn vaardigheden en voordat ik het wist ontwierp ik geboortekaartjes voor aanstaande ouders en huisstijlen voor startende ondernemers.

 

Daarnaast heb ik altijd al een liefde gehad voor taal: ik kon al lezen voordat ik naar de basisschool ging en kon mezelf compleet verliezen in Roald Dahl (in dat opzicht is er niets veranderd, misschien alleen de auteur). Door ervaring in het werkveld ontwikkelde ik een interesse in copywriting, het schrijven van commerciële teksten. Het lukte mij om het verhaal van het merk waarvoor ik werkte compleet naar wens te vertalen van feiten naar een sterk merkverhaal.

Al deze talenten samen zorgen ervoor dat ik mezelf een storyteller noem. Mijn kracht ligt in het vertellen van verhalen: visueel, grafisch, tekstueel of een combinatie hiervan. Het creëren van content dat een indruk achterlaat. Of dat nu is voor een persoon of een onderneming, elk verhaal verdient het om een platform te krijgen.

tell a story to remember

bottom of page