top of page

grafisch ontwerp

Geboortekaartjes Lisa McCague.png
Grafisch ontwerp 02.gif
Geboortekaartje Jax.jpg
Geboortekaartje Duuk.jpg

Wat is er nu mooier dan de komst van jullie kindje aankondigen met een persoonlijk kaartje bij familie en vrienden op de deurmat? Een typisch Nederlandse traditie die nog lang niet ouderwets is geworden maar een fijn, nostalgisch gevoel geeft. Het is iets dat ouders al vol trots ons doen sinds de jaren 70. Zelf heb ik mijn eigen geboortekaartje ergens in een fotoalbum en het blijft bijzonder om te zien wat de stijl in die tijd was, wat mijn geboortegewicht was en wat mijn ouders voor een gedichtje voor mij hebben uitgekozen.

bekijk mijn nieuwste ontwerpen en de richtprijzen hier.

Tegenwoordig is er zoveel keuze en zijn er zoveel mogelijkheden dat het moeilijk is om te bepalen wat nu precies bij jullie past. Daar kan ik jullie in helpen. Vertel mij jullie wensen en wat jullie belangrijk vinden en ik ga speciaal voor jullie aan de slag om een persoonlijk ontwerp te maken, iets dat niemand anders heeft, helemaal naar eigen smaak voor jullie kindje. Wil je graag een mooie foto van de baby in het kaartje verwerken? Ook daar kan ik in voorzien!

Stuur een mailtje of vul het contactformulier in en ik vertel je alles wat je wil weten. Samen ontwerpen we het kaartje van jullie dromen.

Ook voor het ontwerpen van websites, huisstijlen en andere vormen van drukwerk zoals folders of uitnodigingen kun je bij mij terecht.

bottom of page