top of page

copywriting

Je verhaal vertellen met woorden lijkt misschien wat achterhaald in deze digitale wereld vol visuele prikkels, maar niets is minder waar. Tekst, foto, video en grafische elementen kunnen elkaar juist versterken door een verhaal met verschillende middelen te vertellen.

Het is bij branding, het 'vermerken' van jouw bedrijf, belangrijk dat je een specifieke positie inneemt in de ogen van je doelgroep: de (potentiële) klant die je wil bereiken. Wanneer je jezelf onderscheidend positioneert val je op en verover je een plaats in het brein van je klant.

Het verhaal van jouw merk op papier zetten kan een hele ingewikkelde opgave zijn als je wel weet wat je wil vertellen maar niet de tools hebt om dat daadwerkelijk te doen. Daarom zijn er mensen zoals ik: copywriters. Ik luister naar jouw wensen en zet jouw belangrijkste kernwaarden, motivaties en bestaansrecht om in een sterk verhaal dat binnenkomt.

Vertel me wat jouw visie is en ik vertaal het naar een verhaal dat precies reflecteert wie je bent en waar je voor staat. Stuur een mailtje of vul het contactformulier in.

Voor een Nederlands modemerk schreef ik het merkverhaal. De opdrachtgevers zochten al jaren naar de juiste manier om hun verhaal te vertellen, maar tevergeefs. Voor mij een mooie storytelling-uitdaging, waarin ik mijn creativiteit en liefde voor taal kon combineren met de visie van de opdrachtgever om zo samen tot een prachtresultaat te komen.

Door middel van een verbeeldende en descriptieve schrijfstijl waarin belangrijke details de verhaallijn vormen wordt duidelijk waarom het merk is ontstaan, waar ze voor staan en wat zij belangrijk vinden.

 

Het gehele verhaal bestaat uit zes onderwerpen en is op deze pagina te lezen.

*De naam van het merk en de beelden die deze vergezellen zijn om privacyredenen onherkenbaar gemaakt.

bottom of page