top of page

content creatie

Content creatie.png

Online aanwezigheid is vandaag de dag belangrijker dan ooit voor je merk, de opbouw van een duurzame relatie met je klanten en het opvallen bij potentiële klanten. Om te illustreren hoeveel wij Nederlanders online zijn: volgens onderzoek van Want staren wij gemiddeld 2,42 uur naar onze smartphone. Dit betekent voor ondernemers dat je relatief gemakkelijk mensen kunt bereiken. Je kunt zelfs analyseren op welke dag, tijd en social media platform jouw doelgroep te vinden is en daarop inspelen door op de juiste tijd en plek te zijn.

Maar dan luidt nog de vraag: "hoe kan ik mijn doelgroep optimaal bereiken?" Mijn antwoord is door content te creëren met stopping power: foto's, video's of grafische elementen die jouw klant laat stoppen met scrollen. Klinkt logisch, toch? Maar wat als je zelf niet de tools en vaardigheden hebt om die content te realiseren? Daarom schakel je mij in! Vertel me jouw wensen, waar jouw hart sneller van gaat kloppen en wat je wil benadrukken en ik zorg ervoor dat jouw verhaal online wordt vertegenwoordigd. Een gezellige, productieve meeting onder het genot van een goede kop koffie verder en de stap is al gezet.

Wil je eens sparren over jouw content? Stuur een mailtje of vul het contactformulier in en wie weet zitten wij binnenkort samen om de tafel.

bottom of page