top of page

Voor een ondernemer is het van groot belang dat je jezelf laat zien. Niet alleen op de traditionele manier met folders en krantenadvertenties, maar juist ook online. Je zichtbaarheid en aanwezigheid op verschillende kanalen zorgt ervoor dat jouw merk versterkt wordt en jouw verhaal verteld wordt.

De combinatie van mijn vaardigheden in fotografie én achtergrond in branding en communicatie zorgt ervoor dat ik jouw verhaal perfect op beeld vast kan leggen. Dat wat je zo bijzonder maakt, wat je wil benadrukken.

Ik bied verschillende zakelijke pakketten aan. Deze kun je hieronder bekijken. Natuurlijk is het ook mogelijk een pakket op maat samen te stellen, ik sta overal voor open!

De cases waaraan ik heb gewerkt omvatten beeldbank fotografie, display fotografie, campagne fotografie en content creatie voor verschillende ondernemers en merken.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Kijk verder op deze pagina of neem direct contact op!

CONCEPT & FOTOGRAFIE

Creatief & Lekker geeft van workshops op het gebied van chocolade en taarten. Voor de website en sociale media kanalen wilden zij graag wat seizoensgerelateerde content om te delen.

Dus gingen we afgelopen december aan de slag met winterse recepten, het creëren van een warm gevoel bij het merk. Vastleggen van taarten, koekjes en bonbons waarbij het bekijken van de foto's het water je in de mond loopt.

Met een oog op styling - de blauwe huisstijl kleuren van Creatief & Lekker - creëerde ik een herkenbaar en samenhangend geheel.

Deze opdracht is uitgevoerd in samenwerking met Drukkerij Buuts.

Creatief&Lekker logo.png

CONCEPT & FOTOGRAFIE

Om de komst van een gloednieuw product van het merk Homey's te communiceren hoort natuurlijk promotioneel materiaal. In dit geval: sfeervolle foto's voor de POS-displays, website en sociale mediakanalen. De briefing was: mannelijk, stoer, ruig.

Joris en Isabella, barbecue experts en eigenaren van De Fik Erin, maakten een paar heerlijke stukken vlees klaar en ik legde het hele proces vast. De beelden vertellen het verhaal van het product: stoere messen voor échte mannen.

Deze opdracht is uitgevoerd in samenwerking met Drukkerij Buuts.

Logo_Home_Page_Homey_skopie.png

FOTOGRAFIE & DESIGN

Twizzler is gespecialiseerd in elektrische rolstoelen met een balanceertechniek. Om het allernieuwste model, de Twizzler Buddy, te introduceren is het van groot belang om beeldmateriaal te hebben dat helemaal laat zien wat de mogelijkheden van deze hoogwaardige rolstoel zijn.

Weer lekker samen moeiteloos wandelen in de natuur, ook op hellingen en uitdagende ondergronden. Voor dit pracht product mocht ik alle communicatiemiddelen inrichten: het  design van de nieuwe website, marketingmateriaal, foto's en een promotionele video.

Je kunt de website hier bekijken.

twizzler_grootkopie7.png
bottom of page