top of page

Ongedwongen, authentiek en natuurlijk. Dat moet een fotosessie voor mij omarmen. In het comfort van jullie eigen huis of lekker buiten, genieten van de alledaagse momenten die vaak zo klein lijken, maar juist daarom zo bijzonder zijn. Mijn doel is om foto's te maken waar jullie op terug kijken en denken: dit is écht precies zoals wij zijn. Het vastleggen van echte emoties en situaties is waar het voor mij om draait.

De locatie van de sessie is helemaal aan jullie, vind je het mooier om lekker de natuur in te gaan of heb je een plaats in gedachten die heel bijzonder is voor jullie? Dan gaan we daar samen naartoe! Natuurlijk ken ik ook een aantal prachtige buitenlocaties in de omgeving als je zelf zo snel niet weet waar je naartoe wil.

Mijn hart ligt bij het fotograferen van de puurheid van pasgeboren baby's, kinderen, zwangerschappen of gezinnen. Vertel me wat jouw wensen zijn: fotografie is maatwerk en alles wat je wil is mogelijk.

De investering die je doet is helemaal afhankelijk van jouw wensen. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit drie pakketten, geschikt voor verschillende situaties. Mocht geen van deze pakketten aansluiten bij jouw idee kan ik natuurlijk een offerte op maat maken. Bekijk hier de welke pakketten ik aanbied en wat mijn tarieven zijn.

Ben je nieuwsgierig naar hoe alles in zijn werk gaat? Stuur een mailtje of vul het contactformulier in en ik vertel je alles wat je wil weten!

bottom of page